L'estacionament regulat a la zona de platges finalitza la temporada 2022
28/09/2023

A partir de l’1 d’octubre de 2023 finalitza la regulació especial de places d’estacionament de la zona de platges al districte de Sant Martí. En aquest cas:

  • Les 83 places d’estacionament regulat a l’avinguda d’Icària, a la zona compresa entre el c. Joan Miró i el ptge. Llacuna continuaran sent d'area Blava i amb la Tarifa B, però amb horari de regulació de 9 h a 20 h de dilluns a divendres.
  • Les 89 places d’estacionament regulat al c. Salvador Espriu, a la zona compresa entre el c. Frederic Mompou i el ptge. Llacuna, passaran a ser d'area Verda, amb Tarifa B i amb horari de regulació de 8 h a 20 h de dilluns a divendres.
  • Les 150 places d’estacionament regulat a l’av. Litoral, a la zona compresa entre el c. Joan Miró i el c. de la Jonquera, sobre avda. Litoral, continuaran sent d'area Blava, amb la Tarifa B i amb horari de regulació de 9 h a 20 h de dilluns a diumenge, festius inclosos.

En tots els casos, l'import final de la Tarifa d'estacionament regulat serà variable en funció del distintiu ambiental assignat a cada vehicle per part de la DGT. Cal recordar que, dins de l’horari de regulació, és obligatori obtenir el corresponent tiquet d’estacionament i que aquest podrà ser fins a un màxim de 2 hores d'estacionament.


Obtenció dels tiquets 

Per obtenir els tiquets d’estacionament en aquestes places regulades es recomana que les persones usuàries utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta SMOU. Aquesta aplicació permet pagar l’estacionament regulat a les places Blaves i Verdes de Barcelona i dels municipis de l’Àrea Metropolitana de forma digital i obtenint un tiquet digital que permet ser comprovat de manera segura i en temps real pels dispositius de vigilància i, per tant, no és necessari anar al parquímetre ni tornar per deixar el tiquet al parabrisa del vehicle. A més, només es paga pels minuts reals d’estacionament.


Per a més informació:

- Informació sobre area Blava
- Informació sobre l’app SMOU
- Tarifes ambientals d’estacionament 2023