Què és areaDUM

Avís final areaDUM

 

 

area DUM significa àrea de Distribució Urbana de Mercaderies. Seguint una tendència europea i mundial el que fins ara s’anomenava àrea de càrrega/descàrrega passa a anomenar-se area DUM.

areadum-user

Ets usuari d'area DUM (càrrega/descàrrega)?

Si ets usuari de les zones senyalitzades com area DUM ja et pots oblidar de l’antic disc horari. Aquest queda substituït per una aplicació per smartphones en el que a partir d’ara hauràs d’indicar la teva matrícula i iniciar i finalitzar els teus estacionaments. Tens tres opcions:

  1. Utilitzar l’App areaDUM, que requereix registre previ.  
  2. Si no disposes d’un smartphone iOS o Android, pots enviar un SMS per activar cada estacionament en area DUM. En aquest cas, no cal registre previ.
  3. Obtenir el teu tiquet d'area DUM des d'un parquímetre.

Amb la App areaDUM disposaràs del registre detallat de les teves operacions. Podràs veure a més en tot moment quan temps disponible d’estacionament restant queda, i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l’AREA i si ho necessites, tens una àrea de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t’ajudarà sobre aspectes relacionats amb l’App.

Així mateix, amb aquesta novetat, esperem poder oferir més disponibilitat de places i en un futur poder informar-vos sobre les zones amb més probabilitat de trobar estacionament per franja horària. D’aquesta manera els usuaris d'areaDUM podran guanyar temps i diners. I alhora, dins el marc de les SmartCities, esperem millorar el dia a dia dels seus usuaris ja que podrem adaptar-nos millor a les necessitats reals del sector, dotant de més places allà on sigui necessari i reduint-les allà on no proporcionen servei. 

Actualment l’aplicació areaDUM està disponible per iOS i per Android. Pots descarregar l’aplicació al teu smartphone gratuïtament i, després del registre, crear el teu compte d’usuari.

Existeixen dos tipus de compte

Unipersonal

Per a usuaris particulars que tenen un, dos o més vehicles.

Compte de Flota

Per a empreses/comptes de flota en els que es poden gestionar i realitzar estacionaments en les zones area DUM d’una flota de vehicles per part d’un equip de treball, tècnics comercials, etc.