Tarifes ambientals d'estacionament 2023
15/12/2022

Respecte el servei area Resident corresponent a l'any 2023, tal com es recull a l'Ordenança Fiscal núm. 3.12 vigent:

 

 OPERATIVA

• Si encara s'utilitza l'app ONaparcar residents

Ja no es poden obtenir tiquets d'estacionament amb aquesta app. Cal descarregar-se l'app smou a l'App Store o a Google Play i activar el servei Residents Barcelona.

 

• Si s'utilitza el servei Residents Barcelona de l'app smou

A partir del 15 de desembre de 2022, es podran obtenir els tiquets d'estacionament de Resident pel 2023. Es podran obtenir tiquets per un dia o, com a màxim, fins a l'últim dia laborable de l'any 2023.

 

• Si s'utilitzen els parquímetres de carrer

A partir del 15 de desembre de 2022, es podran obtenir els tiquets d'estacionament de Resident pel 2023 des dels parquímetres de carrer. Es podran obtenir tiquets per un dia i fins a un màxim de 20 dies laborables

 

 TARIFES

• Tarifa Resident 2023

La tarifa per a residents de l'AREA per l'any 2023 continuarà sent de 0,2 euros/dia, amb un màxim d'1 euro/semana, per a tots els vehicles, de qualsevol dels distintius ambientals homologats o sense distintiu, amb dret d'estacionament com a resident i per als mesos de gener a desembre, incloent-hi agost.

 

• Tarifes Ambientals d'Estacionament Regulat

Les tarifes ambientals de l'estacionament regulat a la via pública de Barcelona tenen l'objectiu de contribuir a la reducció dels nivells de contaminació atmosfèrica i a la millora de la qualitat de l'aire de la ciutat. I, per això, s'estableixen de manera variable en funció del distintiu ambiental assignat a cada vehicle per part de la DGT. 

Si encara no coneixes el distintiu ambiental que li correspon al teu vehicle, pots consultar-lo aquí.

 

• Descàrrega Fulletó Tarifes 2023

Consulta i descarrega't el fulletó de Tarifes Ambientals d'Estacionament Regulat 2023 aquí.

 

Més informació

FAQs area Resident

Residents AREA

- Residents Barcelona app smou

Punt d'Atenció Ciutadana B:SM

- Telèfon 010