APPS

Aplicacions mòbils d’AREA

AREA, el sistema d’estacionament regulat de Barcelona, i l’Ajuntament de Barcelona han desenvolupat una sèrie d’aplicacions mòbils de descàrrega i ús gratuït per cobrir el servei d’estacionament regulat en les places d’AREA Blaves, Verdes, Exclusives Residents i DUM. D’aquesta manera, es facilita la gestió i pagament de l’estacionament dels usuaris sigui per ús residencial, professional o visitant.

Amb aquestes aplicacions, disponibles per a smartphones amb sistema operatiu Android i iOS, s’obté, de manera fàcil i immediata, un tiquet digital que permet ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu dels vigilants d’AREA i, per tant, no és necessari la utilització de parquímetre ni col·locar el tiquet al vehicle.

Les nostres APPS son:

  • smou

L'aplicació smou inclou:

- Servei Parquímetre que permet pagar per minuts a les places Blaves i Verdes (ús com a no resident) de forma digital i només pel temps exacte d’estacionament. També ofereix el servei de predicció d’ocupació de les places. La descàrrega de l'app smou és gratuïta i l'ús del servei Parquímetre per pagar el temps d'estacionament no comporta despeses extres respecte al parquímetre.

- Servei Residents Barcelona que permet pagar, fàcilment i des de qualsevol lloc, l’estacionament a les places Exclusives Residents i Verdes (ús com a resident) de la zona de resident de l’usuari. Amb Residents Barcelona es poden obtenir tiquets per un dia i, com a màxim, fins a final d’any. La descàrrega de l'app smou és gratuïta i l'ús del servei Residents Barcelona no comporta despeses extres respecte al parquímetre.

  • spro

Aplicació mòbil per gestionar les estades a les places de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) de Barcelona i l'àrea metropolitana i consultar el servei de predicció d’ocupació de les places de Barcelona. La descàrrega i ús de l'app SPRO és gratuïta. L’estacionament en places DUM no comporta pagament però és obligatori indicar l’inici i finalització de l’operació.

 

Altres APPs:

Aplicacions de tercers homologades per pagar l'estacionament en l'area Blava i area Verda (ús com a no resident) de Barcelona.

  • AMB Aparcament

Unifica la gestió de l'estacionament a la metrópolis de Barcelona

  • Bip&Drive

Tots els serveis de mobilitat a la teva mà.

  • Blinkay

Gestió de l'estacionament de municipis, centres comercials i ciutadans.

  • easypark

La manera més fácil de trovar i aparcar a la ciutat.

  • El Parking Internet

Aparcar, repostar i peatges.

  • Parkclick

Aparca abans d'arribar.

  • ParkingLibre

Aparcar a Barcelona és més barat si reserves la plaça d'aparcament a ParkingLibre.

  • PayByPhone

La manera més còmoda de pagar el pàrquing.