Com funciona

Com funciona el servei 'Parquímetre' a l'aplicació smou?

 

smou_cat

Vídeo que explica com funciona el servei 'Parquímetre' de l'aplicació smou seguint els següents passos: on estic al mapa, selecciona el servei 'Parquímetre' clicant en el logo del servei 'Parquímetre' de la part inferior del mapa, seleccionar la plaça Blava o Verda escollida, escollir el vehicle amb el qual es fa l'estacionament, confirmar les dades de l'estacionament, iniciar l'estacionament i finalitzar l'estacionament en curs.

 

Com s'activa el servei 'Parquímetre' a l'aplicació smou?

gif smou

Vídeo que explica com activar el servei 'Parquímetre' de l'aplicació smou seguint els següents passos: obrir l'aplicació, introduir dades d'accés per iniciar sessió, seleccionar l'opció 'Serveis' del menú lateral, clicar en el botó 'Activar' del servei 'Parquímetre', afegir les dades del vehicle, afegir les dades de la targeta de crèdit i configurar les preferències pel recordatori de fi d'estacionament.

Icones de l'aplicació

anular-apparkb

Aquí pots anul·lar còmodament una denúncia de Barcelona només introduïnt el número de l’avís. Un cop realitzada l’anul·lació podràs visualitzar el comprovant a l’apartat historial.

historial-operacions-apparkb

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és smou: aquí es descriu quina és l’utilitat de l’aplicació i el seu abast.

2) Preguntes freqüents: aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris.

3) Suport tècnic: des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajuda de tipus tècnic seleccionant el tipus d'incidència (Finalitzar estacionament, Informació, Iniciar estacionament, Denúncies i Imports). Emplenant un breu formulari, et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.

noticies

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions apparkB. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta información també la tens disponible des del portal d’usuari d’smou al web.

inici-fi-estacionament

Un cop estiguis al mapa, escull el servei Parquímetre situat a la part inferior de la pantalla i podràs iniciar el teu estacionament en AREA.

on-esta-meu-vehicle-apparkb

 

import-consumit-apparkb

Seleccionant la icona podràs comprovar l’import temporal que portes consumit fins aquest moment.

customize_apparkb

Accedint al menú principal podràs configurar al teu gust un conjunt d’opcions del teu servei Parquímetre des d’aquí: idioma, temps de l’avís de fi d'estacionament, afegir nous vehicles, canviar dades bancàries, mantenir sessió, modificar contrasenya, etc.