Avantatges

Avís final areaDUM

 

Amb la nova App AreaDUM disposaràs del registre detallat de les teves operacions. Podràs veure a més en tot moment quan temps disponible d’estacionament restant queda, i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l’Area i si ho necessites, tens una àrea de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t’ajudarà sobre aspectes relacionats amb l’App.

Així mateix, amb aquesta novetat, esperem poder oferir més disponibilitat de places i de futur poder informar-vos sobre les zones amb més probabilitat de trobar estacionament per franja horària. D’aquesta manera els usuaris d’ÀreaDum podran guanyar temps i diners. I alhora, dins el marc de les SmartCities, esperem millorar el dia a dia dels seus usuaris ja que podrem adaptar-nos millor a les necessitats reals del sector, dotant de més places allà on sigui necessari i reduint-les allà on no proporcionen servei.
 

disc_horari_dum

Oblida’t del disc horari.

Ja no cal que hi pensis més i si el perds no passa res. Amb l’App o SMS en tens prou.

inici-fi-estacionament

Evitaràs multes innecessàries.

L'app t’avisarà mitjançant un avís quan se t’acabi el temps d’estacionament.

customize_dum

Podràs configurar els avisos com tu vulguis.

Escollint 15minuts, 10minuts o bé 5minuts, com prefereixis.

on-esta-meu-vehicle-areadum

Amb la utilització de l’App, podràs optar a serveis addicionals.

No recordes on tens el vehicle? Estàs donant voltes al carrer i no el trobes? Entra a areaDUM. Nosaltres ho recordem per tu.

areadum-zona-carga-descarga

Informació sobre la disponibilitat de places.

En un futur esperem informar-te sobre la disponibilitat de places perquè estalvïis temps i diners buscant un lloc on estacionar. Volem que ja no donis voltes circulant amb el teu vehicle buscant lloc. Així reduïm contaminació, soroll i guanyem qualitat de vida.

historial-operacions-areadum

Ets una empresa?

Et facilitem un resum mensual online on tindràs tot el detall d’estacionaments dels teus vehicles. De futur esperem donar-te informació sobre disponibilitat de places i que això ajudi a optimitzar les teves rutes de distribució de mercaderies, perque guanyis temps i diners.