Ús amb TARGETA PROFESSIONAL

Si ets posseïdor d'una Targeta Professional activa i amb saldo disponible, pots pagar el temps d'estacionament a l'area Verda amb la tarifa especial GREMIS corresponent a 2,50 €/hora. Recorda que l'import es descomptarà del saldo digital de 50,00 € vinculat a la Targeta Professional que t'hagi assignat el Gremi o Associació Professional de què formis part. En cap cas podràs pagar el tiquet d'estacionament regulat de tarifa especial GREMIS amb monedes o tarjeta bancària.

Pagament amb Targeta Professional:

Activa la pantalla del parquímetre prement el botó ‘Inici’ i selecciona l'opció d'estacionament regulat ‘GREMIS'. Després, introdueix la matrícula del teu vehicle, prem el botó 'Continuar' i introdueix el número de la teva Targeta Professional manualment o escanejant el QR de la targeta. Recorda que és un format de 6 xifres (ex. 00001).

El sistema validarà que la matrícula introduïda pertany a l'agremiat o soci vinculat al número de Targeta Professional indicat.

Un cop validat satisfactòriament, selecciona el temps que necessitis estacionar i prem el botó 'Pagar'. Abans de finalitzar l'operació, tens l'opció d'imprimir un rebut de l'operació realitzada. Tanmateix, recorda que amb el nou parquímetre Barcelona, ja no és necessari deixar el tiquet en paper en el vehicle, ja que en ser un tiquet digital es pot comprovar en temps real des del dispositiu del vigilant.