Ús per a ANUL·LAR DENÚNCIES

Si tens un avís de denúncia per excedir el temps d’estacionament regulat que consta en el teu tiquet, pots anul·lar-lo des del parquímetre per un import especial de 9,00 €. Recorda que, si l’avís de denúncia és per manca de tiquet d’estacionament, no és possible anul·lar la multa des del parquímetre.

Pagament amb monedes:

Activa la pantalla del parquímetre prement el botó ‘Inici’ i selecciona l’opció ‘Anul·lar denúncia’ situada en la part superior de la pantalla. Després, introdueix el número d’avís de denúncia situat en la part inferior dreta de l’avís groc (exemple 00000000) i, una vegada validada correctament, escull realitzar el pagament amb monedes, introdueix les monedes fins a arribar als 9,00 € i finalitza l’operació.

Recorda que, si ho necessites, pots imprimir un rebut en finalitzar l’operació d’obtenció del tiquet en el parquímetre.

 

 

Pagament amb targeta bancària:

Activa la pantalla del parquímetre prement el botó ‘Inici’ i selecciona l’opció ‘Anul·lar denúncia’ situada en la part superior de la pantalla. Després, introdueix el número d’avís de denuncia situat en la part inferior dreta de l’avís groc (exemple 00000000)  i, una vegada validada correctament, escull realitzar el pagament dels 9,00 € amb targeta bancària. Aproxima la teva targeta bancària al lector wireless i finalitza l’operació.

Recorda que, si ho necessites, pots imprimir un rebut en finalitzar l’operació d’obtenció del tiquet en el parquímetre.