Ampliació de l'horari de regulació de l'area Verda de la Zona ZU
14/02/2019

A partir del 14 de febrer s’amplia l’horari de regulació de les places d’area Verda del c. Trias i Giró (des del c. d’Alfambra fins el c. Joan Obiols) i del c. Joan Obiols de Zona Universitària, districte de Les Corts. El nou horari de regulació s’estableix de 8.00 h a 20.00 h de dilluns a dissabte para no residents.

Les places regulades com area Verda tenen com objectiu prioritzar l'estacionament dels vehicles dels residents de la zona en detriment dels vehicles dels no residents. Aquestes zones es troben dins l'àmbit de la regulació integral, en el què la suma de les necessitats d'aparcament dels no residents i dels residents supera l'oferta, fet que genera cert tipus de conflicte o congestió a centes hores. Així, els vehicles dels no residents a la Zona Universitària només podran estacionar un màxim de 2 hores dins de l'horari de regulació específic per a aquestes places.

Obtenció dels tiquets
Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada d’area Verda com a no resident es recomana que els usuaris utilitzin el servei apparkB de l’aplicació mòbil gratuïta smou. Amb l’ús d’aquest servei es poden obtenir tiquets digitals que poden ser comprovats de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari la utilització de parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle.

Per obtenir els tiquets d'estacionament a la calçada d'area Verda com a resident es recomana que els usuaris utilitzin l'aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d'un dia i, com a màxim, fins a final d'any què, en ser digitals, poden ser comprovats de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant, sense necessitat de parquímetre ni de col·locar cap tiquet en paper al vehicle.

Per a més informació: