premi-epa
22/09/2017

El Sistema d’Informació a l’Usuari (SIU), l’eina de predicció de la disponibilitat de places d’aparcament de rotació en zones blaves que incorpora l’aplicació ApparkB des del passat mes de juliol, ha rebut el reconeixement de l’Associació Europea de Pàrquing (EPA) al resultar finalista en la categoria de projectes d’aparcament en superfície dels European EPA Awards 2017.

La cerimònia de lliurament de premis ha tingut lloc en el marc del 18è Congrés d’aquesta associació que s’ha celebrat a la ciutat de Rotterdam entre els dies 20 i 22 de setembre. A més del projecte presentat per Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (BSM), havien presentat candidatures al millor projecte d’aparcament en superfície, la ciutat italiana de Castel Gandolfo i la ciutat holandesa d’Amsterdam.

L’Associació Europea de Pàrquing (EPA), fundada al 1983, és l’organització paraigües que reuneix a les diferents associacions d’estacionament d’Europa amb l’objectiu de facilitar la cooperació entre les organitzacions professionals d’aparcament dels diferent països, i l’intercanvi i el suport mutu d’experiències professionals relacionades amb l’estacionament i la mobilitat urbana.