apparkb-web
19/07/2017

Aquest mes de juliol es llança una actualització de l’aplicació ApparkB que incorpora millores i nous serveis per al seus usuaris. 

La millora més important es correspon al Sistema d’Informació a l’Usuari (SIU), una nova eina d’ajuda a l’usuari que permet visualitzar, en el seu mòbil i de forma immediata, la disponibilitat de places d’aparcament de Barcelona. 

El Sistema d’Informació a l’Usuari (SIU) es pot utilitzar de dues formes: el modus navegador, que informa de les places disponibles durant la conducció de l’usuari al seu destí, i el modus predictiu, que permet fer consultes sobre la disponibilitat de places per a una destinació concreta a una hora concreta. Ambdues modalitats d’ús ajuden a trobar plaça més ràpidament o a planificar la zona a aparcar per endavant. 

Aquesta millora contribueix directament en la reducció del temps de recerca de la plaça d’aparcament a la ciutat que, a la seva vegada, fa que es redueixi la congestió per el trànsit de proximitat i l’impacte de la contaminació de la ciutat de Barcelona. 

Per utilitzar aquesta nova funció, només cal descarregar-se gratuïtament l’aplicació, indicar l’adreça de la destinació a la que es vol anar i seleccionar l’hora prevista d’arribada. En funció dels paràmetres indicats, l’usuari veurà en la seva pantalla de mòbil la previsió de disponibilitat de places d’aparcament de les zones blaves a la ubicació indicada, senyalitzada amb un codi de colors fàcilment entenedor: verd (alta probabilitat), taronja (probabilitat mitja) i vermell (baixa probabilitat). Un cop aparcat el vehicle, l’usuari realitza el pagament a través de l’aplicació tal i com es fa actualment. 

En aquesta nova versió també incorpora la missatgeria Push, que permet incrementar la comunicació de servei amb els usuaris en temps real. Aquest tipus de missatgeria permet fer notificacions sobre possibles incidències del servei, novetats relacionades amb l’ús de l’aparcament en zones regulades o avisos d’interès per l’usuari com alertes per episodis ambientals de contaminació, avisos per emergències, etc.

Finalment, s’incorporen dos nous idiomes a la interfície d’usuari. Als actuals idiomes català i castellà, a partir d’ara l’aplicació també estarà disponible en anglès i francès.

+ informació a Preguntes Freqüents ApparkB

Descarrega’t ApparkB