novetatasDUM
19/07/2017

En aquest mes de juliol es llança una actualització de l’aplicació AreaDUM incorporant millores i nous serveis per al usuaris de les àrees de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM).
 

En aquesta actualització s’incorpora el Sistema d’Informació a l’Usuari (SIU), la nova funció d’ajuda a l’usuari que permet visualitzar de forma immediata, la disponibilitat de places d’estacionament a les àrees de Distribució Urbana de Mercaderies. Amb aquesta nova funció els usuaris de les àrees DUM podran planificar les seves rutes de distribució en funció de la disponibilitat de places, reduint el temps de recerca de plaça d’estacionament i contribuint a descongestionar el trànsit i a reduir l’impacte de la contaminació a la ciutat.


Per utilitzar aquesta nova funció, només cal descarregar-se o actualitzar gratuïtament l’aplicació, indicar l’adreça de la destinació a la que es vol anar i seleccionar l’hora prevista d’arribada. L’usuari veurà en la seva pantalla de mòbil la previsió de disponibilitat de places d’estacionament a la ubicació indicada, senyalitzada amb un codi de colors fàcilment entenedor: verd (alta probabilitat), taronja (probabilitat mitja) i vermell (baixa probabilitat). Un cop estacionat el vehicle, l’usuari inicia els 30 minuts d’estacionament a través de l’aplicació tal i com es fa actualment.
L’aplicació també incorpora la missatgeria Push, que permet informar en temps real sobre incidències del servei, novetats o avisos per episodis ambientals de contaminació, per emergències o altres avisos d’alt interès pels usuaris. Finalment, s’ha afegit la possibilitat d’indicar el codi de Zona DUM de la senyal vertical de forma manual i el Botó Long Press que permet indicar la ubicació de l’usuari més ràpidament al mapa.