ONap resi
05/09/2017

Aquest mes de setembre de 2017 Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (B:SM) llança una nova aplicació destinada en exclusiva als residents de l’AREA, ONaparcar residents. Aquesta aplicació permetrà als residents fer el pagament del seu aparcament en superfície a les zones en les que tenen autorització des del seu propi dispositiu mòbil.

A la ciutat de Barcelona tenen el dret a aparcar amb tarifa preferencial totes aquelles persones empadronades en un domicili de la ciutat de Barcelona situat dins dels límits de l’AREA, que siguin titulars o conductors habituals d’un vehicle amb l’adreça del permís de circulació a Barcelona ciutat i que hagin sol·licitat la targeta acreditativa d’AREA.

Nova aplicació ONaparcar residents: fàcil, àgil i flexible

Una aplicació gratuïta, més àgil, còmode i sense esperes per a l’usuari, donat que amb el seu ús ja no caldrà anar al parquímetre o al web per obtenir el corresponent tiquet de resident. A més, tampoc hauran de perdre temps en buscar un parquímetre ni de tornar al seu cotxe per deixar-hi el tiquet en un lloc visible, donat que els vigilants de l’AREA podran comprovar la validesa del tiquet connectant-se directament a l’aplicació i consultant el número de matrícula.

Aquesta nova aplicació permet obtenir tiquets a mida de cada resident. Per un costat, s’indiquen dreceres fàcils per períodes preestablerts com, per exemple, els següents 7 dies, 30 dies, 90 dies o fins a final d’any a partir de la data de pagament. Per l’altre costat, també ofereix la possibilitat de personalitzar el número de dies que cada un necessiti a partir de la data de pagament.

Avantatges: Zona autoritzada i gestió per anul·lar de multes

La nova aplicació ONaparcar residents mostra el mapa exacte de la zona a on s’està autoritzat a aparcar amb la tarifa preferencial de resident i, per tant, ajuda a evitar multes per estacionament indegut.

Altres de les funcions que també incorpora la nova aplicació exclusiva per als residents és l’apartat d’historial a on l’usuari pot veure detallats tots els seus tiquets validats per matrícula així com accedir als seus comprovants d’estacionament i, fins i tot, enviar-los per correu electrònic.

D’altra banda, l’aplicació ONaparcar residents ofereix a l’usuari la possibilitat de gestionar anul·lacions de denúncies des la pròpia aplicació. 

+ info a ONaparcar residents

Descarrega’t l’aplicació ONaparcar residents