El parquímetre a l'app smou
01/06/2022

L’smou és l’app de mobilitat de Barcelona que et permet fer el pagament de l'area Blava i Verda a través del mòbil. Oblida’t de passar pel parquímetre, paga l’estacionament des del teu vehicle i només pel temps exacte que aparquis.

 

Fàcil i ràpid d’utilitzar:

Per poder utilitzar el servei parquímetre amb l'smou, només cal que tinguis un usuari registrat a l’app, una targeta de crèdit vinculada al teu compte i el servei 'Parquímetre' activat.

 

Com començar un tiquet?

  1. Selecciona la icona ‘Parquímetre’ a la barra inferior del mapa.
  2. Prem el botó ‘Iniciar tiquet’ des del teu vehicle.
  3. Selecciona l'area d’estacionament, el vehicle amb el que has estacionat i prem el botó ‘Confirmar tiquet’.
  4. Un cop acabis el teu estacionament, només caldrà que premis el botó ‘Finalitzar tiquet’.

 

Un servei disponible a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana

L’smou, et permet pagar amb una mateixa app l’estacionament regulat a Barcelona i a 10 municipis més de l’Àrea Metropolitana. Aquest són els municipis on el servei està disponible: Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montgat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

 

Consulta la previsió de places disponibles

Pots consultar la previsió de places lliures de l’area Blava de Barcelona. Per fer-ho, prem el botó en forma de rellotge que trobaràs al lateral dret del mapa, indicant la ubicació i l’hora prevista d’arribada.
La probabilitat de places disponibles es mostrarà en 4 colors diferents: verd si hi ha alta disponibilitat, groc si la disponibilitat és mitja, vermell si hi ha poca disponibilitat i gris si no hi ha dades.

 

Anul·la les teves denúncies amb l'smou

Si has estacionat de manera incorrecta i trobes una denúncia al teu vehicle, la pots anul·lar a través de l’smou. Pots fer-ho des del botó ‘Anul·lar denúncia’ que apareix quan selecciones el servei 'Parquímetre'.

 

Descarrega't l'smou a l'App Store o Google Play

 

Fons Next Generation