Nova zona d’estacionament regulat a El Congrés i Els Indians
01/09/2018

A partir del pròxim 10 de setembre es posa en funcionament la nova zona d'estacionament regulat del barri d'El Congrés i Els Indians, districte de Sant Andreu.

El passat 4 de juliol es van iniciar els treballs de senyalització per la implementació d’una nova zona d’estacionament regulat al barri d’El Congrés i Els Indians, districte de Sant Andreu, identificada com Zona 26 d’AREA.

Les places regulades d’aquesta nova Zona 26 son places Verdes (estacionament mixt resident i forà) i estan identificades amb pintura verda. Això significa que, amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament dels residents, els vehicles dels no residents a la Zona 26 només podran estacionar un màxim de 2 hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent.

Informació als residents

Tots els residents d’aquesta nova zona de regulació que siguin titulars d’un vehicle enregistrat al seu domicili podran gaudir de la possibilitat d’aparcar com a resident de la nova Zona 26. Així els veïns de la nova Zona 26 han rebut als seus domicilis una carta amb la targeta que els acreditarà per gaudir dels drets d’aparcament com a resident a la seva zona, informació relativa a la seva nova zona de resident i un fulletó informatiu sobre l’ús de l’estacionament com a resident.

En el cas dels veïns de les zones de desbordament 17d i 18d, que fins ara pertanyien a la Zona 17 i Zona 18 respectivament, amb la creació de la nova Zona 26 ara passen a formar part d'aquesta. En aquest cas, en ser les zones 17d i 18d ja prèviament part d’AREA, només han rebut la carta informativa donat que la targeta que disposaven actualment els continua acreditant per gaudir dels drets d’aparcament com a resident a la nova Zona 26.

 

Calendari d’actuacions

El calendari d’actuacions ha estat:


·         25/06 – 08/07: Pre senyalització vertical al carrer indicant les dates en què no es pot aparcar a cada carrer per motiu de les obres.
·         04/07 – 31/08: Actuació de senyalització horitzontal (pintura de places), senyalització vertical i instal·lació de parquímetres.

·         10/09: Data d'inici operatiu de la regulació de l'estacionament a la nova Zona 26 El Congrés i Els Indians


Per a més informació:
-          Descàrrega del mapa de la Zona 26
-          Informació sobre Residents d’AREA
-          Oficina d’Atenció al Client d’AREA (c. Calàbria, 66. Horari: dl.-dv. de 8.00 a 20.00)
-          Telèfon 010