L'smou, ara més fàcil i còmode que mai!
17/05/2022

L’app smou segueix evolucionant i presenta una nova versió que actualitza la imatge actual de l’aplicació i millora la seva experiència d’ús. Amb aquesta actualització, l’smou s’adapta a les noves necessitats de mobilitat de la ciutadania i ofereix una app més completa i personalitzada.

 

El servei ‘apparkB’ ara s’anomena ‘Parquímetre’

A partir d’ara, el servei per pagar l’estacionament regulat en superfície de places Blaves i Verdes a través de l’app smou canvia de nom i passa a dir-seParquímetre’. Si ja tenies el servei actiu, podràs seguir utilitzant-lo amb total normalitat. Si no, el podràs activar a través de l’apartat ‘Serveis’ que trobaràs al menú lateral de l’app.

 

Un disseny més intuïtiu i personalitzat

El disseny de l’app s’ha actualitzat per crear una experiència més intuïtiva, simple i personalitzada. A la nova versió trobaràs:

  • Mapa personalitzat per serveis: mostra al mapa només aquell servei que vulguis utilitzar.
  • Ordenació del serveis segons les teves preferències d’ús: ordena els serveis segons les teves preferències per tenir a un clic aquells que més utilitzis.
  • Defineix el teu servei preferit: marca quin és el teu servei preferit i apareixerà de manera predeterminada a la pantalla inicial cada cop que obris l’app. 

 

L’smou, en constant creixement 

Ja són més de 550.000 les persones que utilitzen l'app per desplaçar-se per Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Des de la seva sortida, l'app smou ha estat una aplicació en constant procés d'evolució, per adaptar-se a les noves necessitats de mobilitat i poder oferir una millor experiència a la ciutadania. Amb aquest objectiu, l'smou seguirà evolucionant i en les properes versions l'app presentarà novetats importants.

 

Descarrega’t l’app 

 

Fons Next Generation