SPRO, la nova app per estacionar a la DUM de Barcelona i l’Àrea Metropolitana
29/06/2020

Els professionals que utilitzen les places destinades a la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) ja tenen a la seva disposició l’app SPRO, la nova aplicació per gestionar de manera global l’estacionament a les places de càrrega i descàrrega de Barcelona i l’Àrea Metropolitana. 

 

SPRO és fàcil

L’app SPRO és fàcil d’utilitzar gràcies a una nova i millorada usabilitat perquè el professional pugui concentrar-se en carregar i descarregar amb tota comoditat. A més, incorpora la possibilitat de configurar alertes personalitzades que avisen a l’usuari quan s’està finalitzant el temps d’estacionament reservat.

D’altra banda, la descàrrega de l’app SPRO és totalment gratuïta i està disponible per a telèfons tipus smartphone amb sistema operatiu iOS i Android, cobrint així les necessitats de la majoria d’usuaris.

 

SPRO és còmoda

L’app SPRO és còmoda perquè estacionar a la DUM sigui una feina menys pel professional. Així, la nova app incorpora funcionalitats com la geolocalització de l’usuari per facilitar la identificació de la plaça DUM reservada, la consulta de la previsió d’ocupació de les places DUM per poder planificar les rutes per avançat, la consulta dels horaris de regulació de cada plaça DUM o la secció de les dades del vehicle i l’historial amb totes les operacions realitzades indicant el municipi en el que s’han fet.

 

SPRO és metropolitana

L’app SPRO és metropolitana perquè permet gestionar l’estacionament a la DUM a la ciutat de Barcelona i a altres municipis de l’Àrea Metropolitana com Badalona, Castelldefells, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i, pròximament, el Prat de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

 

Com començar a utilitzar SPRO

L’app SPRO ja està disponible de manera gratuïta i per a telèfons tipus Smartphone amb sistema operatiu iOS i Android i substitueix a l’antiga app areaDUM de Barcelona. Tot i que, fins al 30 de setembre, ambdues aplicacions conviuran per donar temps als usuaris de l’app areaDUM a descarregar-se la nova app SPRO

En aquest cas, els usuaris només han de descarregar-se l’app SPRO i iniciar sessió amb el mateix usuari i contrasenya que ja tenien. Un cop fet, ja es pot operar amb la nova app SPRO mantenint la informació i històric d’operacions. En cas de ser un usuari nou, només ha de descarregar-se l’app SPRO i omplir un senzill formulari per registrar-se.

 

SPRO, tipus de comptes d’usuari

SPRO ofereix la possibilitat de triar entre dos tipus de comptes d’usuari segons les necessitats de cada usuari.

D’una banda, el compte personal va dirigit a usuaris particulars que tenen un o més vehicles comercials amb els que operen professionalment.

D’altra banda, el compte d’empresa va dirigit a empreses amb flotes que necessiten gestionar els vehicles comercials de la seva flota amb els que operen professionalment. En aquest cas, és l’empresa qui dona d’alta als seus usuaris i vehicles associats des de la zona d’usuaris del web barcelona.cat/spro

 

Per a més informació:

•    Accés a SPRO
•    Descàrrega del Fulletó SPRO
•    Accés a Informació DUM