Tarifes ambientals d'estacionament 2024
20/12/2023

A partir de l'1 de gener de 2024, en relació al servei area Resident corresponent a l'any 2024, tal com es recull a l'Ordenança Fiscal núm. 3.12 vigent:

 

 OPERATIVA

 

• Si s'utilitza el servei Residents Barcelona de l'app SMOU

A partir d'avui, ja es poden obtenir els tiquets d'estacionament de Resident pel 2024. Es poden obtenir tiquets per 1 dia o, com a màxim, fins a l'últim dia laborable de l'any 2024.

 

• Si s'utilizen els parquímetres de carrer

A partir d'avui, també es poden obtenir els tiquets d'estacionament de Resident pel 2024 des dels parquímetres de carrer. Es poden obtenir tiquets per 1 dia i fins a un màxim de 20 dies laborables

 

 TARIFES

• Tarifa Resident 2024

La tarifa per a residents de l'AREA per l'any 2024 continuarà sent de 0,2 euros/dia, amb un màxim d'1 euro/setmana, per a tots els vehicles, de qualsevol dels distintius ambientals homologats o sense distintiu, amb dret d'estacionament com a resident i per als mesos de gener a desembre, incloent-hi agost.

 

• Tarifes Ambientals d'Estacionament Regulat

Les tarifes ambientals de l'estacionament regulat a la via pública de Barcelona tenen l'objectiu de contribuir a la reducció dels nivells de contaminació atmosfèrica i a la millora de la qualitat de l'aire de la ciutat. I, per això, s'estableixen de manera variable en funció del distintiu ambiental assignat a cada vehicle per part de la DGT. 

Si encara no coneixes el distintiu ambiental que li correspon al teu vehicle, pots consultar-lo aquí.

 

• Descàrrega Fulletó Tarifes 2024

Consulta i descarrega't el fulletó de Tarifes Ambientals d'Estacionament Regulat 2024 aquí.

 

Més informació

FAQs area Resident

Residents AREA

Residents Barcelona app SMOU

Punt d'Atenció Ciutadana B:SM

- Telèfon 010