Zona 1
03/06/2019

L’estacionament regulat de resident a la Zona 1 (Ciutat Vella) incorpora una nova zona de solapament amb la Zona 5 i Zona 7 en la que els veïns residents a la Zona 1 poden aparcar amb tarifa de resident.

Aquesta nova zona de solapament la formen els carrers compresos dins dels límits formats per la plaça de la Universitat, ronda de la Universitat, plaça d’Urquinaona, carrer d’Ausias March, carrer de Nàpols, carrer d’Almogàvers, carrer Roger de Flor, avinguda de Vilanova, carrer de Trafalgar, carrer de Fontanella i carrer de Pelai.

Aquesta actuació és una resposta als suggeriments que els veïns han fet arribar pels diferents canals i a la petició traslladada pel mateix Districte de Ciutat Vella donat el dèficit d’aparcament per a residents existent a Ciutat Vella.

Obtenció dels tiquets
Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari la utilització de parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle.

Per a més informació: