Ús com RESIDENT

Pagament amb monedes

Activa la pantalla del parquímetre prement el botó ‘Inici’ y selecciona el tipus d’estacionament regulat area Resident. Després, introdueix la matrícula del teu vehicle i espera la validació correcta de la matrícula introduïda. Un cop validada, escull realitzar el pagament amb monedes i selecciona el número de dies que desitges. Pots escollir treure tiquet per a un dia o fins a 20 dies laborables. Introdueix les monedes i finalitza l’operació.

Recorda que amb el nou parquímetre, ja no és necessari deixar el tiquet en paper en el vehicle ja que en ser un tiquet digital es pot comprovar en temps real des del dispositiu del vigilant. Tanmateix, si ho necessites, pots imprimir un rebut en finalitzar l’operació d’obtenció del tiquet en el parquímetre.

 

Pagament amb targeta bancària

Activa la pantalla del parquímetre prement el botó ‘Inici’ y selecciona el tipus d’estacionament regulat area Resident. Després, introdueix la matrícula del teu vehicle i espera la validació correcta de la matrícula introduïda. Un cop validada, escull realitzar el pagament amb targeta bancària i selecciona el número de dies que desitges. Pots escollir treure tiquet per a un dia o fins a 20 dies laborables. Aproxima la teva targeta bancària al lector wireless i finalitza l’operació.

Recorda que amb el nou parquímetre Barcelona, ja no és necessari deixar el tiquet en paper en el vehicle ja que en ser un tiquet digital es pot comprovar en temps real des del dispositiu del vigilant. Tanmateix, si ho necessites, pots imprimir un rebut en finalitzar l’operació d’obtenció del tiquet en el parquímetre.