smou
12/06/2019

Smou, l’app de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, ha arribat a 102.303 usuaris registrats en només quatre mesos des del seu llançament.

Amb l’app smou s’han realitzat gairebé 800.000 operacions d’estacionament per minuts a places d’estacionament regulat a la via pública. Això suposa que més del 95% dels usuaris que paguen els seus tiquets d’estacionament regulat per minuts per mitjà del mòbil ho fan amb l’app smou.

L’app smou és l’aplicació mòbil de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat i que permet, amb el servei apparkB, aparcar per minuts a les places Blaves i Verdes de Barcelona pel temps exacte d’estacionament i sense necessitar anar al parquímetre, estalviant temps i agilitzant el procés.

Smou a l’AMB

Entre els serveis que ofereix l’app smou s’inclou poder pagar també l’estacionament regulat als municipis de l’AMB de L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Despí, oferint als usuaris gestionar la seva mobilitat per aquestes localitats des d’una única aplicació mòbil.

Entre d’altes serveis de valor afegit, els usuaris de l’app smou poden accedir a la informació sobre la Xarxa d’Aparcaments B:SM, la xarxa d’estacions del Bicing i la xarxa de punts de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, a més d’accessos als serveis carsharing de Drivy i Ubeeqo.

Smou és una aplicació dinàmica i en constant creixement que evoluciona incorporant pròximament nous serveis com el pagament de l’aparcament per minuts a la Xarxa d’Aparcaments B:SM.

L’app smou és una aplicació gratuïta i està disponible per a dispositius iOS i Android. Fer el registre és molt senzill i es pot fer de manera estàndard a través de la mateixa aplicació o des del web www.smou.cat

 

Per a més informació: