L'smou incorpora l'estacionament en superfície a Badalona
02/10/2019

A partir d’ara es podrà treure tiquet per estacionar a les zones regulades de Badalona de manera fàcil i còmoda a través de l’app mòbil.

Se suma a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

 

L’smou, l’app de mobilitat personal de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, segueix creixent i amplia el seu abast incorporant Badalona. Així, a partir d’ara, els usuaris de l’app podran treure el tiquet d’estacionament en superfície a Badalona des del mòbil, de manera molt fàcil i còmoda i sense necessitat d’anar al parquímetre.

Badalona se suma així a la resta de municipis de l’àrea metropolitana que ja estaven disponibles a smou: Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Això suposa un valor afegit pels usuaris i usuàries, que podran moure’s per totes aquestes localitats i pagar-ne l’estacionament regulat en superfície des d’una única aplicació al mòbil.
  
Una app, multitud de serveis

A banda de poder treure el tiquet de l’estacionament regulat en superfície a tots aquests municipis, l’smou també permet entrar de manera àgil als Aparcaments B:SM de Barcelona, a través del servei agilPark, que permet entrar i sortir directament dels aparcaments a través d’un sistema de lectura de matrícula i pagar la seva estada a través de l’aplicació.

Els usuaris també poden trobar informació sobre la Xarxa d’Aparcaments B:SM, Bicing, la xarxa de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona, els carsharings Drivy i Ubeeqo o la xarxa completa de carrils bici. Tota aquesta informació és totalment personalitzable a través d’un sistema de filtres que els usuaris poden activar o desactivar en funció de les seves necessitats.

Tota aquesta informació es mostra al mapa de la pantalla principal d’smou mitjançant un sistema de capes superposades, que fa que es tingui, en tot moment, una visió clara i entenedora dels serveis que té a prop.

L’smou està disponible tant per dispositius iOS com Android, i es pot descarregar de manera gratuïta. El registre és molt senzill, i es podrà fer de manera estàndard a través de la pròpia aplicació o de la pàgina web www.smou.cat