Avantatges

 

Avantatges

flexible_smou_residents

Totalment flexible

Podràs treure el teus tiquets d’aparcament de resident per la validesa de temps que necessitis a partir de la data de pagament, totalment flexible i adaptat a les teves necessitats.

ticket_digital_smou_residents

Tiquet digital

Ja no hauràs de deixar el tiquet d’aparcament visible al cotxe, ni patir per si s’esborra amb el sol, ni preocupar-te per si al tornar et trobaràs amb una denúncia

sense_moneda_smou_residents

Sense diners en metàl•lic

Ja no cal que portis moneda fraccionaria ni una targeta de crèdit per aparcar.

parquimetre_smou_residents

No has de buscar el parquímetre

per obtenir el teu tiquet ni tornar al cotxe per deixar-lo visible.

comode_smou_residents

Més fàcil i còmode

Pots obtenir el teu tiquet d’aparcament o ampliar el que ja tens des de qualsevol lloc on estiguis.

dubtes_multa_smou_residents

Evita multes innecessàries

L’aplicació mostra en tot moment l’àmbit exacte de la zona autoritzada per aparcar com residents de l’usuari. Així saps si estàs en la zona correcta o no.

sense_cua_smou_residents

Estalvia cues als parquímetres

Fes els teus tràmits sense esperes des del teu propi parquímetre: el teu mòbil. Veuràs tots els teus tiquets validats per matrícula, accediràs als teus comprovants d’aparcament i, fins i tot, els podràs enviar per correu electrònic.

on-esta-meu-vehicle-smou_residents

Botó recorda posició

No recordes a on vas deixar el vehicle? El servei 'Residents Barcelona' de l'app SMOU et dona l’opció de recordar la última posició del teu vehicle. Activa el botó “recorda posició” i et mostrarà la ubicació seleccionada com a recordatori.

gestio_denuncies_smou_residents

Gestió de denúncies

Podràs gestionar anul•lacions de denúncies des de la pròpia aplicació. Fàcil i des del teu telèfon.

smou_tots_serveis_mobilitat

Tots els serveis de mobilitat en una sola app, SMOU

SMOU és l'aplicació de mobilitat personal de Barcelona que posa a la teva disposició informació i serveis per facilitar els teus desplaçaments a la ciutat. Tots els serveis en una mateixa app. Paga els teus tiquets de Residents Barcelona o l'estacionament a les places Blaves o Verdes amb el servei Parquímetre, accedeix i paga per lectura de matrícula les teves estades als Aparcaments B:SM, recarrega el teu vehicle elèctric o mou-te en Bicing per Barcelona amb SMOU.