Què és smou?

apparkb-zona-verde-zona-azul

Ets usuari en rotació de places Blaves i/o Verdes?

smou és l'aplicació de Barcelona que t'ajuda a moure't per la ciutat, posant a la teva disposició informació i serveis de mobilitat personal per facilitar els teus desplaçaments.

Els usuaris en rotació de places Blaves i/o Verdes trobaran a l'aplicació smou el servei Parquímetre, amb el que es pot gaudir dels avantatges del pagament mitjançant el propi telèfon mòbil. Hem preparat pensant en tu, un servei més àgil i còmode, i sense esperes ja que no has d’anar al parquímetre. Pagues pel temps que utilitzes.

 L'aplicació smou està disponible per IOS i per Android. Pots descarregar l’aplicació al teu smartphone gratuïtament i previ registre creant un compte d’usuari començar a fer servir ara mateix com si fos el teu propi parquímetre.

Existeixen dos tipus de compte

Personal

Per a usuaris particulars que tenen un, dos o més vehicles a la unitat familiar.

Compte d'empresa

Per a empreses o comptes de flota. Amb aquest compte, un equip de treball o de tècnics comercials, per exemple, pot gestionar i realitzar els pagaments dels estacionaments d’una flota de vehicles a places Blaves o Verdes de l'AREA. Per fer-ho, cal l’autorització prèvia d’un administrador de l’empresa que dóna d’alta a tots els seus usuaris i vehicles associats.